Доминик Тийм – Давид Гофен петък, 17 Ноември

Двубоят между Доминик Тийм – Давид Гофен ще се проведе на 17 ноември (петък) от 16:00 часа българско време в среща от последния кръг на група „Пийт Сампрас“ на АТР финалите в Лондон, Великобритания. Белгиецът търси трети пореден успех в преките си сблъсъци с австриеца.

Залози за победа на Тийм се приемат при коефициент от 1.80. Шансовете за успех на Гофен са оценени на 2.00. Коефициентът той да вземе първия сет е 1.83.

Тийм загуби драмата срещу нашия Григор Димитров в понеделник, но се реваншира с труден успех над резервата Пабло Кареньо Буста (Исп) с 6-3 3-6 6-4 в сряда. Така той запази шансове за първи път да попадне между последните четири в Лондон.

Гофен сломи контузения Рафаел Надал (Исп) в първия си мач в „О2 Арена“, но след това отнесе голям пердах от Димитров- 0-6 2-6. С този успех българинът си осигури предсрочно първото място в потока.

Гофен може да се похвали с шест победи в досегашните си девет мача с Тийм. Той излезе като победител и в двата мача с представителя на Австрия през тази година- 3-1 сета в 1/8-финалите на Откритото първенство на Австралия и 2-1 сета в същата фаза на Мастърса в Монте Карло.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG