Доминик Тийм – Пабло Кареньо Буста 15 Ноември

Двубоят между Доминик Тийм – Пабло Кареньо Буста ще се проведе на 15 ноември (сряда) от 22:00 часа българско време в двубой от втори кръг в група “Пийт Сампрас“ на АТР финалите в Лондон, Великобритания. Тийм има безупречни показатели в преките сблъсъци срещу испанеца.

Коефициентът за победа на Тийм е 1.30, а ставката затова Кареньо Буста да се поздрави с успеха е 3.50. Вероятността да видим тайбрек в мача е оценена на 2.25.

Участващият за втора година на заключителния Мастърс Доминик Тийм откри кампанията си в “О2 Арена“ със зрелищна загуба от първата ни ракета Григор Димитров – 6-3 5-7 7-5. 24-годишният австриец не може да си позволи нова грешна стъпка, или ще намали драстично шансовете си за класиране на 1/2-финалите.

Световният номер 10 Пабло Кареньо Буста ще получи възможност да направи своя дебют на АТР финалите, след като сънародникът му Рафаел Надал се оттегли поради контузия. Испанецът влиза в надпреварата с баланс от 36-24 през годината. Той спечели една титла (Ещорил – клей), а освен това блесна с 1/2-финали на Мастърса в Индиън Уелс и на US Open.

Тийм може да се похвали с четири безответни успеха срещу Кареньо Буста в АТР тура. Последният им дуел бе по-рано тази година на клея в Рио де Жанейро – 7-5 6-4. Съперниците имат и два мача на ниво Чалънджър и Фючърс, като там са си разменили по една победа.

В първия за деня мач от група „Пийт Сампрас“ българската звезда Григор Димитров излиза срещу белгиец Давид Гофен не преди 16:00 часа в опит да си подсигури място в 1/2-финалната фаза.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG