Донкастър – Кристъл Палас 17 Февруари bet365

Двубоят Донкастър – Кристъл Палас от FA Cup ще се проведе на 17 февруари (неделя) от 18:00 часа. Donny’s се справят добре в тази първа година, тъй като седят в топ 6. Rover е показал характер, като победиха Престън и Олдъм, за да се класират за този етап.

Коефициентът за победа на Донкастър е 5.25. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Кристъл Палас е 1.70. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Донкастър – Кристъл Палас: Статистика Н2Н

Като домакин, Донкастър не е губил от Кристъл Палас в последните 4 срещи помежду им.
Кристъл Палас нямат загуба в последните си 4 мача.
Донкастър са в серия от 3 поредни домакински победи.

Донкастър – Кристъл Палас: Прогноза

Отборът на Висшата лига няма да използва тази възможност леко, тъй като знаят, че опонентът ще даде пълна сила, за да спечели този мач. Така че Eagles ще вземе това много насериозно и ще отидат с пълен състав, за да спечелят този мач.

Стъклерите ще създават повече шансове в отбранителната трета на опозицията. Атакуващата линия ще получи справедлив дял от шансовете и те ще намерят гърба на мрежата няколко пъти в този мач. Орлите ще се класират за следващия етап.

Официални спонсори на EFL Cup са: mitre, Ginsters, EA sports.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG