Донкастър – Плимут събота, 13 Януари

Двубоят между Донкастър – Плимут ще се проведе на 13 януари (събота) от 17:00 часа в среща от Лига 1 на Англия. Плимут Аргийл не само е избягал от опасната зона, но сега са на седем точки, загубени от плейофите след чудесна титла от четири победи и равенство в последните пет срещи.

Коефициентът за победа на Донкастър е 1.72. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80Залози за това Плимут да победят се приемат със ставка 5.50.

Донкастър – Плимут: Двубой статистика

Плимут Аргийл води статистиката с три победи в 11-ата си среща с Донкастър.

Въпреки това, Дони пристигна на върха в първия мач в тази среща на Лига 1, разрушаваща поклонниците с 0-3 по пътя в края на септември миналата година.

Преди този мач Плимут спечели четири срещу Донкастър Роувърс.

Донкастър – Плимут: Прогноза

Домакините са фаворити в предстоящата среща, но е трудно да се намери стойността там, като се има предвид, че поклонниците не са победени в последните седем мача.

Така ще отидем с Плимут да не загуби като основен залог. Двата отбора бяха много трудни да се съборят напоследък, което дава голяма стойност на коефициентите, предложени за залога под 2,5 гола.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига 1 на Англия от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG