Дракслер напуска Волфсбург през лятото

Атакуващият халф почти сигурно ще премине в Ювентус, обяви неговият агент. Германският национал Юлиан Дракаслер със сигурност ще си тръгне от Волфсбург в края на сезона, потвърди импресариото на играча Фабио Паризи. Паризи добави, че клиента му по всяка вероятност ще подсили редиците на италианския шампион Ювентус (1.22 за нова титла в Серия А).

Междувременно, залози за победа на Волфсбург над Лайпциг у дома на 16-ти октомври в Бундеслигата се приемат при коефициент от 2.20. Шансовете на „вълците“ да завършат в топ 4 на германското първенство са оценени на 8.00.

През лятото на миналата година Юлиан Дракслер беше близо до това да замени Шалке 04 с Ювентус, но сделката пропадна в последния момент. Впоследствие се стигна до трансфер във Волфсбург за 36 млн. евро, но престоя му на „Фолксваген Арена“ е на път да приключи в края на този сезон.

„Той определено ще напусне Волфсбург в края на сезона. Юлиан направо би тичал до Торино, за да отиде в Ювентус, тъй като ще е идеалният плеймейкър за схемата на [Масимо] Алегри. Повтарям: Дракслер ще напусне, а дали Ювентус отново проявява интерес е тема на съвсем друг разговор. Мисля, че „бианконерите“ все още могат да похарчат солидни суми, тъй като приходите им са близки до тези на топ клубовете в Европа“, каза Паризи.

Импресариото добави, че Дракслер е можел да премине във френския първенец ПСЖ през лятото, откъдето са предлагали почти 65 млн. евро да го купят. 23-годишният футболист е спряган и за редиците на английския Арсенал (2.50 да спечели трофей през този сезон).

Не забравяйте, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Save