Дрис Мертенс оптимист за новия сезон

След забележителното си представяне през миналия сезон Дрис Мертенс се твърдеше, че ще напусне Наполи, но вместо това той взе решение да се обвърже дългосрочно с клуба, парафирайки нов контракт. Белгиецът призна, че е избрал да остане на „Сан Паоло“, защото вярва в проекта на президента Аурелио Де Лаурентис и вижда светло бъдеще пред настоящия състав.

Залози за шампионски триумф на Наполи в Серия А през новата кампания 2017/18 се приемат с коефициент 5.50, а ставката затова Ювентус да вземе седмото си поредно Скудето е 1.57. Шансовете на неаполитанци да ликуват с „ушатата“ в Шампионската лига са оценени на 41.00.

Дрис Мертенс завърши последния сезон като водещ голмайстор на Наполи с 34 попадения във всички състезания. 28 от които във вътрешния шампионат. 30-годишният стрелец изпитва огромно удоволствие да работи със старши-треньора Маурисио Сари. Който по думите е успял да създаде една истински единна група, ентусиазирана за успехи.

„Проектът на Наполи ме убеди да остана в клуба. Мисля, че настоящият отбор е много добър и ни предстои светло бъдеще. С треньор като Сари никой от играчите не иска да напуска. С него е истинско удоволствие да се работи. А в съблекалнята царува отлично настроение. Ако продължим да сме задружни, може да постигнем големи успехи през тази година. Може да се преборим с Ювентус за Скудетото, тъй като ние сме по-млад и ентусиазиран състав“, заяви Мертенс пред La Gazetta dello Sport.

Наполи отпадна в 1/4-финалите на последното издание на Шампионската лига от бъдещия шампион Реал Мадрид (6.00 отново да триумфира в надпреварата). Мертенс признава, че той и съотборниците му са проявили твърде голям респект към „кралския клуб“ в двата мача, но подчерта, че тимът му си е извлякъл нужните поуки и може и е готов да нарани съперниците на европейската сцена през идния сезон.

Оферта на 2017Bet365 за множествен залог за Европейски футбол. Ви дава шанс да получите бет365 бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза, елиминациите на Шампионската Лига и трансфери с bet365 transfer. Тази бет365 оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции. Направен преди мачовете, за bet365 резултати: Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА. Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия. Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия.

Bet365 bg предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Bet365 live също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Може да правите bet365 спортни залози и през bet365 mobile и bet365 app. Едва след като си направите bet365 регистрация. Ще можете да използвате всички оферти като bet365 бонус лоялност, бет365 бонус код, bet365 sign up bonus code и др. За да можете да използвате пълноценно сметката си – най-вече. За да можете да правите бет365 теглене – трябва да преминете през процес по верификация на акаунта си. Следете актуални коефициенти и bet365prognozi за най-важните събития всеки ден. Bet365 мобилно приложение работи и с bet365 mobile android и iOS, mac. Не забравяйте, че за всяка оферта и залог важат бет365 правила. Може да ни откриете в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

 

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG