Дуисбург – Падерборн 05 Февруари

Двубоят между Дуисбург – Падерборн ще се проведе на 05 февруари (вторник) от 21:45 часа в сблъсък от Купата на Германия. Четвъртфиналът на DFB Pokal ще бъде заложен във вторник вечерта, когато двa екипa от второто подразделение се срещат в Schauinsland-Reisen-Arena. 

Коефициентът за победа на Дуисбург e 2.80. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Падерборн e 2.37Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Дуисбург – Падерборн: Двубой Статистика

Падеборн не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Дуисбург.
Като домакин, Дуисбург не е губил от Падеборн в последните 3 срещи помежду им.
По време на последните 9 срещи с Дуисбург като домакин, Дуисбург спечели 5 пъти, при 1 равенства и 3 победи за Падеборн. Головата разлика е 15-11 в полза на Дуисбург.

Дуисбург – Падерборн: Прогноза

Падерборн играе полюсно през целия сезон. Те имаха свои собствени моменти на блаженство, като например победи над Динамо Дрезден и Дармщат в края на декември. Те постигнаха девет гола в тези два домашни успеха.

Въпреки това им липсва последователност за промоционално предизвикателство, тъй като в момента заемат 9-то място в класацията на лигата. Те започнаха годината с 2-0 загуба в Jahn Regensburg преди шест дни. Падерборн спечели само три от девет мача в лигата този сезон.

Ние намираме стойността в подкрепата на домакините да не губят при високи коефициенти. Те имат нов хищник в атака в лицето на Нилсен от Фортуна Дюселдорф. Норвежецът вкара два гола в два мача за отбора. Очакваме домакините да подкрепят победтата над Дармщат и да спечелят.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Още по-лесно е с новото приложение на bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини. Съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига. Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.Официални спонсори на Купата на Германия са: Puma, SAP.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG