Дуисбург – Фортуна Дюселдорф – bet365

Двубоят между Дуисбург – Фортуна Дюселдорф ще се проведе на 11 март (неделя) от 14:30 часа в среща от Бундеслига II на Германия. Промоционалните амбиции на Дуисбург претърпяха огромен удар миналата седмица, когато Зебрас падна с 5:0, за да насочи съперници в битката за третото място Холщайн Кил по пътя.

Коефициентът за победа на Дуисбург е 2.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10Коефициентът за победа на Фортуна Дюселдорф е 3.10 Вижте ТВ Програма за мача тук.

Дуисбург – Фортуна Дюселдорф:  Двубой статистика

Фортуна Дюселдорф застана начело с шест победи в 37-ата си среща със Зебрас.

Всеки от последните четири H2H връзки са видяли и двата отбора на целта.

Флиндернер спечели с 3-1, когато двата отбора се срещнаха в този мандат на Бундеслигата още в началото на октомври миналата година.

 

Дуисбург – Фортуна Дюселдорф: Прогноза

Тъй като и двата отбора бяха много уязвими в защита напоследък и тъй като BTTS pick се е появил през всичките четири последни срещи H2H, ние просто трябва да задържим голове в двата края като основно залагане тук.

Тъй като Дуисбург е непобедим в последните шест домакински мача в лигата, алтернативно ще ги подкрепим да не загубят тук.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за Бундеслига II от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG