Дунав Русе – Септември София 30 Октомври

Двубоят между Дунав Русе – Септември София ще се проведе на 30 октомври (понеделник) от 16:30 часа в среща от Първа Професионална Лига. Дунав е в серия от 5 мача без успех (3 загуби и 2 равенства).
От 5-тия краг отборът от Русе не е бил на по-високо място от 11-тото.

Коефициентът за победа на Дунав Русе е 1.72. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Залози затова Септември София да победят се приемат със ставка 4.00.

Русенци не отбелязаха гол в нито един от последните си четири двубоя. Дунав и Витоша имат най-малто отбелязани голове – 8.Дунав спечели само един от последните си 12 мача на 10 септември срещу Витоша с 3:0. Това е единствената домакинска победа за „драконите“ от началото на сезона. Русенци нямат допуснат гол у дома в последните три мача. Тимът има само едно поражение на свой терен, колкото ЦСКА. Единствено Лудогорец и Левски все още не познават вкуса на загубата като домакин.

Футболист на Дунав все още не е получавал червен картон. Същото важи за Славия, Берое, Витоша и Етър (преди изиграването на кръга). Мирослав Будинов и Диян Димов не са пропуснали нито минута игрово време от началото на първенството. Мирослав Будинов е водещият реализатор на тима с 3 гола. Само четирима различни футболисти са се разписвали за Дунав. По-малко различни голмайстори има само предстоящия съперник – Септември (3-ма).

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.


Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG