Дъглас е доволен от присъединяването си към Уулвс

Треньорът на вълците Нуно Есприто Санто подписа с четвъртия нов играч за отбора това лято – шотландския защитник Бари Дъглас.

Дъглас подписа двугодишна сделка  на Молиньо, като трансферната сума за преместването му от турския Коняспор остана неразкрита.

27 годишният играч се радва на номадски тип кариера, като е играл преди това за Куиинс Парк и Дънди Щнайтед в Шотландия, а също и  за Lech Poznan в Полша.

„Радвам се, че съм тук и нямам търпение да започна“, каза Дъглас. „Зная, че Уулвс са голям клуб и това е едно невероятно предизвикателство за мен.“

„Те в момента преминават през трансформация и да участвам в това за мен е интересно.“

„Имам амбицията да играя за клуб на възможно най-високо ниво и в клуб като Уулвс има възможност за достигане на промоция и игра във Висшата лига.“

Уулвс вече подписаха и с Райън Беннет, Родерик Миранда и Фил Офусу-Айех това лято.

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save