Дъг Полк ще бъде домакин на Poker Night in America

Първото издание на King of the Hill включваше Даниел „jungleman12“ Кейтс, Франк Касела, Фил Хелмют и Дъг „WCGRider“ Полк. Всички играчи влязоха с $50,000 и в крайна сметка Фил Хелмют спечели титлата и $200,000.

Второто издание на King of the Hill на Poker Night in America ще се състои на 6 и 7 октомври в казино Ривърс в Питсбърг, Пенсилвания.

bet365 Вижте онлайн покер залата на bet365 !

Хелмют ще се върне следващия месец, за да защити титлата си, но Дъг Полк няма да играе този път, тъй като вместо това той ще бъде домакин на шоуто, което ще бъде с лайв стрийм в Twitch (с 30 минути забавяне).

Кейтс и Касела също няма да се върнат и ще бъдат заменени от Оливие Бъскет, Шон Дийб и Паркър „Тоnкаааp“ Талбът.

Полуфиналите ще се проведат в 02:30 часа българско време и приблизително 05:30 часа на 7 октомври, последвани от финалите (най-добрия от три мача) на 8 октомври от 02:30 часа българско време.

 

bet365

Запознайте се с най-новата оферта на Bet365 Най-добри Коефициенти +, която допълнително ще увеличи Вашия коефициент. Когато заложите в Bet365, има коефициент за Вашата селекция – ако НК е по-голям, те не само ще платят този коефициент, но ще добавят и още! Залози Антепост, Тоте/Пари Мутиел (залози и дивиденти), ‘Да Не Спечели’, Подобрена Победа, Покрит Залог и На Живо са изключени. Офертата включва Коефициент от Таблото, bet365 Ранни Коефициенти, както и сингъли и множествени залози за всички състезания, за които предлагаме залози за Победа и Подсигурен Залог, изключвайки състезания в Северна Америка и Австралазия, освен ако не е посочено друго. Например, ако има Ранен Коефициент 4.00 за Вашата селекция и тя спечели с 5.00, Bet365 ще Ви плати 5.50!