Дънди Юнайтед – Инвърнес КТ 17 Май

Двубоят между Дънди Юнайтед – Инвърнес КТ ще се проведе на 17 май (петък) от 21:45 часа в среща от плейофите на Висшата лига на Шотландия. Дънди Юнайтед ще бъде домакин на Инвернес в петък в парка Танадице, като двете страни се стремят да победят във финалната среща в плейофите, за да стигнат до Премиършип. 

Коефициентът за победа на Дънди Юнайтед е 1.80. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.40Коефициентът за победа на Инвърнес е 4.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Дънди Юнайтед – Инвърнес КТ: Двубой статистика

Резултат от първият мач: Инвърнес – Дънди Ютд 0-1.
По време на последните 24 срещи с Дънди Ютд като домакин, Дънди Ютд спечели 8 пъти, при 9 равенства и 7 победи за Инвърнес. Головата разлика е 33-32 в полза на Инвърнес.

Дънди Юнайтед – Инвърнес КТ: Прогноза

Дънди Юнайтед ще влезе в този втори кръг с 1 гол предимство. С гол предимство и на собствен терен, залгаме на домакините да победят в мача.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Scotland Premier League можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com