Дъндолк – Уотърфорд понеделник 21 Май

Двубоят между Дъндолк – Уотърфорд ще се проведе на 21 май (понеделник) от 21:45 часа в среща от Висшата дивизия на Ирландия. Дъндолк е в отлична форма и е на върха на класацията в „Премиер дивизия“ след 17 мача.

Коефициентът за победа на Дъндолк е 1.30. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.50. Коефициентът за победа на Уотърфорд е 9.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Дъндолк – Уотърфорд: Двубой статистика

Дъндолк имаше четири победи в последните пет сблъсъка от статистиката.

Уотърфорд завърши поредицата с 2-1 домакинска победа в началото на май, с два гола от Исмаил Акинад.

Служителите не успяха да намерят мрежата и в двете си последни пътувания до Ориел Парк, като загубиха с 3-0 в Лигата през май 2017 г. и с 1-0 през март 2018 г.

 

Дъндолк – Уотърфорд: Прогноза

Удароустойчивите загуби на Уотърфорд можеха да се окажат скъпи в Ориел Парк отново и ние не ги виждаме да се задържат на върха на класацията. Вярваме, че Дъндолк има каквото е необходимо за още един уверен дисплей пред публиката и ще ги подкрепим, за да спечелят HT и FT .

Надяваме се на сериозно предизвикателство и Уотърфорд трябва да бъде мотивиран да вкара и цели. Имайки предвид това, сега ще отидем за друг сблъсък и ще се върнем над 2.5 гола, което ще бъде четвърти повод в пет мача.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висшата дивизия на Ирландия са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Umbro, Fai.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG