Ебро – Валенсия 30 октомври bet365

Двубоят Ебро – Валенсия от Купа дел Рей на Испания ще се проведе на 30 октомври (вторник) от 20:30 часа. Разликата в качеството между двата отбора е огромна и ще бъдем иненадани  да видим друго освен категорична победа за прилепите в 32-ри кръг срещу Ебро.

Коефициентът за победа на Ебро е 13.00 . Равенството в мача е оценено с 8.50. Коефициентът за победа на  Леванте  е 1.14. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ебро – Валенсия : Статистика Н2Н

Валенсия нямат загуба в последните си 8 мача.
Валенсия нямат загуба в последните си 7 мача като гост.

Прогноза

Мачът със отбор от по-ниска лига трябва да позволи на отбора на Марселино да натрупа необходимото им доверие, като вземат точки тази вечер. Те не са вкарали 2 или повече гола в нито един от последните девет мача във всички състезания. Лошата атакуваща форма е причина за това те да са едва на 14-то място след 9 кръга в Примера дивисион.

Родриго и Кевин Геййъро вероятно ще си починат тук, но Миши Батсуайи може да има шанс да влезе в стартовата линия. Марселино ще ротира своя отбор по всяка вероятност, но Валенсия все още има несравнимо по-добър отбор. Гостите ще доминират и очакваме да спечелят лесна победа с три или повече гола разлика.

Валенсия -2.5 хендикап

Официални спонсори на събитието са:  Nike, Mazda, Samsung, Rexona.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG