Евертън – Манчестър Сити bet365

Двубоят Евертън – Манчестър Сити от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 06 февруари (сряда) от 21:45 часа. Скорошната загуба срещу Нюкасъл може да им е струвало много, но мъжете на Пеп Гуардиола избягаха с минимални ожулвания.

Коефициентът за победа на Евертън е 10.00. Равенството в мача е оценено с 6.25. Коефициентът за победа на Манчестър Сити е 1.30. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Евертън – Манчестър Сити: Статистика Н2Н

Richarlison е голмайстора на Евертън с 10 гола. Серхио Агуеро има 14 гола за Ман Сити.
По време на последните 21 срещи с Евертън като домакин, Евертън спечели 12 пъти, при 5 равенства и 4 победи за Ман Сити. Головата разлика е 32-19 в полза на Евертън.
Мачове от миналия сезон: 1-3 (Евертън домакин) и 1-1 (Ман Сити домакин).

Евертън – Манчестър Сити: Прогноза

Градът ще бъде особено внимателен, след като се сблъска с мъжете на Рафа Бенитес и даде еднократна преднина на най-близките си съперници в класирането. Лигата е влязла във финалната си част и всички грешки сега ще бъдат скъпи. Ако искат да се превърнат в първия екип, който да защити короната на PL през десетилетието, няма място за погрешни действия. И знаейки Пеп толкова добре, можем да заложим на това.

Очаквайте напълно доминираща игра от гостите. Мъжете на Марко Силва бяха без победа в пет от последните си седем мача и една от двете победи през този период дойде срещу Линкълн, отбор от четвъртото ниво на английския футбол. Те всъщност не са оборудвани в този момент да се справят с технически по-висшия отбор на небесно сините. Те ще водят в полувремето и ще намерят мрежата в двете половини.

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.   bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG