Евертън – Норич събота 23 Ноември

Двубоят между Евертън – Норич ще се проведе на 23 ноември (събота) от 17:00 часа в среща от Висшата лига на Англия. Прогнозите на Евертън срещу Норич за сблъсъка във Висшата лига в събота в Гудисън Парк. Норич гледа да се изкачи от дъното на таблицата във Висшата лига, когато посети Евертън в събота.

Коефициентът за победа на Евертън е 1.33. Равенството в мача е оценено с 5.50. Коефициентът за победа на Норич е 8.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Евертън – Норич: Статистика Н2Н

Норич не е побеждавал в последните си 7 срещи.
Статистиката на Норич като гост този сезон: 0-1-5.
Преди година Евертън бяха номер 9 в класирането с 19 точки. Сега са номер 15 с 14 точки.

Евертън – Норич: Прогноза

Имайки предвид, че поддръжката на под 2.5 гола в събота изглежда отличен залог на стойност предвид статистиката. Що се отнася до общия резултат, Норич загуби в четири от последните си пет дни във Висшата лига в гостите и отбеляза в мрежата веднъж като гост този сезон, така че победа за Евертън изглежда привлекателно. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG