Евертън разгромиха Уест Хам с 4:0 bet365

Евертън най-после изигра мач, какъвто феновете на тима очакваха от много време. След мащабната селекция през лятото, последвана от серия от слаби резултати, днес „карамелите“ разгромиха Уест Хам с 4:0 и се отдалечиха от дъното на класирането в Премиър лийг.

Там обаче остават „чуковете“, а техният мениджър Дейвид Мойс няма да запази добри спомени от завръщането си на „Гудисън Парк“, където прекара 11 години начело на Евертън.

Уейн Рууни заби хеттрик за домакините и вече има 7 гола от началото на сезона. Последното попадение във вратата на Джо Харт беше дело на Ашли Уилямс. В началото на второто полувреме Мануел Лансини пропусна дузпа за „чуковете“.
И двата отбора бяха в отчайваща форма преди този мач. Евертън се намираше точно над зоната на изпадащите, а разгромната загуба от Саутхамптън (1:4) още веднъж показа, че „карамелите“ имат огромни проблеми в дефанзивен план. Уест Хам пък взе първа точка под ръководството на Дейвид Мойс при равенството срещу Лестър, но продължи серията си без победа, която достигна 6 мача.

Временният мениджър на Евертън Дейвид Ънсуърт изведе тима за последен път, след като по-рано днес стана ясно, че клубът е постигнал договорка със Сам Алърдайс и съвсем скоро той ще заеме поста на уволнения Роналд Куман. Ънсуърт направи цели 5 промени в състава, който катастрофира на „Сейнт Мери“. Сред титулярите се завърнаха Мейсън Холгейт, Ашли Уилямс, Куко Мартина, Том Дейвис и Уейн Рууни. Бившата звезда на Манчестър Юнайтед действаше зад централния нападател Доминик Калвърт-Люин, а Аарън Ленън и Гилфи Сигурдсон бяха другите офанзивни футболисти на домакините.
Дейвид Мойс подходи по-консервативно и предприе само една рокада в стартовия състав в сравнение с двубоя срещу Лестър. Той остави на пейката Андрю Каръл за сметка на Андре Аю. Ганаецът имаше подкрепата на Марко Арнаутович и Артур Масюакю по фланговете, както и на Мануел Лансини.

Статистиката беше изцяло на страната на Евертън – само една загуба от „чуковете“ в последните 18 мача помежду им в Премиър лийг. Освен това, Уест Хам спечели едва едно от най-скорошните си 14 гостувания в елита.
Дълбоката преса на домакините принуди футболистите на Уест Хам да не рискуват и в първите минути те се задоволиха с това да чистят топката колкото се може по-далеч от вратата на Джо Харт.

„Чуковете“ бяха улеснени от предвидимите действия на своите съперници, но все пак натискът на Евертън продължи и в 17-ата минута „карамелите“ спечелиха дузпа. След атака, органзиирана от Сигурдсон, Калвърт-Люин преодоля Харт и английският национал го фаулира. Въпреки протестите на гостите, съдията Майкъл Оливър беше катгоричен в решението си. Харт усети посоката на удара на Рууни и спаси, но при добавката рекордьорът по голове за националния отбор на Англия не сбърка.
Уест Хам се опита да реагира веднага и Пабло Сабалета центрира опасно, но нямаше кой от неговите съотборници да насочи топката към вратата. В 28-ата минута Том Дейвис напредна отдясно и асистира на Рууни, който отбеляза втория си гол в мача. Топката стигна малко щастливо до нападателя от крака на Джонджо Кени, който не успя да нанесе добър удар, но този на Рууни беше безмилостен.

Солидната преднина успокои „карамелите“ и те вече се стараеха предимно да задържат топката в средата на терена. Уест Хам не знаеше как да промени негативното развитие на двубоя, а единствената по-интересна ситуация пред вратата на Джордан Пикфорд до почивката беше едно разбъркване, завършило с добра намеса на Ашли Уилямс.
Второто полувреме започна със смяна в състава на „чуковете“ – Диафра Сако вместо Педро Обианг. Лондончани заиграха с повече риск и в 52-ата минута силен удар на Мануел Лансини затрудни Джордан Пикфорд, а малко след това гредата спаси Евертън след шут на десния бек Аарън Кресуел.

В 59-ата минута Уилямс фаулира резервата Диафра Сако в наказателното поле, но Пикфорд спаси дузпата, изпълнена от Лансини. Това беше преломният момент в мача, след който Уест Хам рухна. В 66-ата минута Рууни направи нещо наистина впечатляващо и наказа излезлия напред с прехвърлящ удар от центъра. По този начин нападателят оформи първия си хеттрик от 6 години насам.
Всичко приключи в 78-ата минута, когато Ашли Уилямс покачи на 4:0 с глава. Победата изкачи Евертън на 13-о място с 15 точки, колкото имат още Нюкасъл и Хъдърсфийлд. Уест Хам е 18-и с 10 точки.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.