Евертън – Уест Хям

Двубоят Евертън – Уест Хям от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 16 септември (неделя) от 18:00 часаЕвертън е по-добрия отбор и техния минимум е да играят европейски футбол  през следващия сезон.  Позицията им в класирането е 7 и те имат 6 точки.

Коефициентът за победа на Евертън   е 1.85.  Равенството в мача е оценено с 3.60.  Коефициентът за победа на Уест Хям е 4.00. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Евертън – Уест Хям: Статистика Н2Н

Richarlison е голмайстора на Евертън с 3 гола. Марко Арнаутович има 2 гола за Уест Хям.
Преди година Евертън бяха номер 16 в класирането с 4 точки. Сега са номер 7 с 6 точки.
Евертън нямат загуба в последните си 5 мача.

Прогноза

Средно мачовете на Уест Хям и Евертън до момента през сезона включват 2.69 гола. 55% от тях завършват при опция Гол-Гол, а 46% с опция Над 2.5 гола.

Прогноза: И двата отбора да вкарат, Над 2.5 гола

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.bet-bg

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG