Евертън – Хъдърсфийлд Таун 1 Септември

Двубоят Евертън – Хъдърсфийлд Таун от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 1 септември (събота) от 17:00 часа„Toffees“ успяха да направят две добри равенства срещу Wolves и Bournemouth и домакинска победа над Саутхемптън. Те отбелязаха по 2 гола в трите мача,  и допуснаха по два във всеки, с изключение на мача със Саутхемптън.

Коефициентът за победа на Евертън   е 1.50.  Равенството в мача е оценено с 4.20.  Коефициентът за победа на  Хъдърсфийлд Таун   е 8.00. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Евертън – Хъдърсфийлд Таун: Статистика Н2Н

Хъдърсфийлд не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Преди година Евертън бяха номер 12 в класирането с 4 точки. Сега са номер 8 с 5 точки.
Преди година Хъдърсфийлд бяха номер 3 в класирането с 7 точки. Сега са номер 19 с 1 точки.

Прогноза

Евертън са фаворитите за тази игра и заедно с факта, че играят у дома, ние ги подкрепяме да спечелят тук.

Териерите могат да издържат до полувремето, но очакваме те да се счупят преди цялото време. Така че равенството на полувремето може да се окаже производителен залог.

Надяваме се да видим Евъртън да държи чист лист в тази игра и може би да спечели със същата линия като последния мач.

Евертън да победи , Чист лист – Everton

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от Premier League. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо футболни топ събития от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.bet-bg

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG