Египет – Конго неделя, 08 Октомври

Двубоят между Египет – Конго ще се проведе на 08 октомври (неделя) от 20:00 часа в мач от квалификациите за Световното първенство в Африка. Египет ще се стреми да превърне предимството в домакинството в квалификациите за Световната купа срещу Конго. Те са на върха на група Е с 9 точки, но те са подложени на натиск от Уганда (7pts) и Гана (5pts) на следващите две места.

Коефициентът за победа на Египет е 1.22. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.50. Залози за това гостите от Конго да победят се приемат със ставка 15.00.

Египет – Конго: Двубой Статистика

Срещата от съответното приспособление бе 2-1 победа за Египет.

Екипите рядко се срещаха през последните няколко десетилетия и Египет спечели от всичките си три мача срещу Конго от 1974 г. насам.

Египет – Конго: Прогноза

Египет е силен букет у дома, който е основният отбор от 16-те си победи и 1 равен от последните 17 домакински мачове в квалификациите за Световната купа. Междувременно Конго се борят за всички, след като не успеят да регистрират победа в състезанието. Те са на ниско ниво на доверие и морал и човек трябва да очаква домакинската страна да спечели това в убедителен стил.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп. Включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Мондиал 2018 от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФАУЕФА, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG