Еден Азар: Знаем какво трябва да правим

Звездата на Челси Еден Азар вярва, че тима му ще удържи аванса си на върха на таблицата.

Еден Азар заяви, че опита на неговия Челси ще му помогне да задържи преднината си пред останалите конкуренти в последните седмици на шампионата и ще триумфира с титлата. Той се цели във втори трофей от Висшата лига с тима на лондончани след този от сезон 2014/15.

Междувременно, залози за победа на Челси над Уест Хям като гост идния понеделник се приемат при коефициент от 1.55. Шансовете на Азар и сие да станат шампиони на Англия са оценени на 1.14, а тези да грабнат Купата на страната- на 4.50.

Челси има комфортна преднина от десет точки пред втория в таблицата Тотнъм. Манчестър Сити има възможност да се доближи на осем точки от тима на Антонио Конте, ако спечели отложения си мач.

„Ние сме професионалисти. Спечелихме титлата преди две години и сме наясно какво трябва да сторим сега. Вече доста месеци сме на първото място, искаме да останем тук и трябва да го гледаме напред мач за мач“, сподели Азар.

Белгийският национал не се разписва много често напоследък, но това не го тревожи. Той заяви, че за него най-важно е отбора да печели, а не кой записва името си сред голмайсторите.

Не забравяйте, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.