Ейбар – Барселона неделя 19 Май

Двубоят Ейбар – Барселона от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 19 май (неделя) от 17:15 часа. Това трябва да бъде тържествен повод за Барселона, тъй като те играят последия си мач за този сезон с титлата на Ла Лига. Обаче в лагера им няма много радост, след мача в Анфийлд срещу Ливърпул.

Коефициентът за победа на Ейбар е 3.60. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Барселона е 1.90. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ейбар – Барселона: Статистика Н2Н

СД Ейбар не е побеждавал в последните си 9 мача срещу Барселона.
Статистиката на Барселона като гост този сезон: 11-5-2.
Папе Диоп има повече жълти картони (11) от всеки друг играч на СД Ейбар. Серхио Бускетс е с 10 за Барселона.

Ейбар – Барселона: Прогноза

Последните 6 мача между двете страни са произвели под 2.5 гола. Вероятно няма да видим нищо по-експанзивно от тях в този мач и поддръжката за под 2.5 гола, както и победа за Барса си струва залозите. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com