Ейбар – Гранада петък 20 Декември

Двубоят Ейбар – Гранада от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 20 декември (петък) от 22:00 часа. Миналият уикенд равенството с 0-0 срещу Атлетик Билбао определено беше крачка назад в правилната посока за представянето на Ейбар. Ейбар загуби четири мача от първенството преди да вземе точка в Сан Мамес.

Коефициентът за победа на Ейбар е 2.05. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Гранада е 3.50. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ейбар – Гранада: Статистика Н2Н

Гранада не е побеждавал в последните си 4 мача срещу Ейбар.
Като домакин, Ейбар не е губил от Гранада в последните 3 срещи помежду им.
Ейбар са в серия от 3 поредни домакински загуби.

Ейбар – Гранада: Прогноза

По отношение на резултата, ние даваме предварителния си вот за домакинска победа. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com