Ейбар – Реал Бетис неделя 02 Февруари

Двубоят Ейбар – Реал Бетис от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 02 Февруари (неделя) от 15:00 часа. Ейбар бързо се влезе в класацията на изпадащите преди Коледа, но изглежда, че Лос Армерос вече е решил проблемите с отбраната, които ги поразиха през по-голямата част от кампанията досега.

Коефициентът за победа на Ейбар е 2.55. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Реал Бетис е 2.62. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални бет365 коефициенти, кликнете на банера.

Ейбар – Реал Бетис: Статистика Н2Н

Като домакин, Ейбар не е губил от Бетис в последните 5 срещи помежду им.
Статистиката на Ейбар като домакин този сезон: 5-0-5.
Фабиан Орелана е голмайстора на Ейбар с 4 гола. Лорен Морон има 8 гола за Бетис.

Ейбар – Реал Бетис: Прогноза

Четири от последните шест гостувания на Betis също са допуснали по-малко от 2,5 гола и посетителите постоянно се борят да намерят мрежата на своите пътувания, под 2.5 гола изглежда правилния залог тук, особено тъй като това също беше характеристика на последните четири La Liga срещи между клубовете. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на mobilebet365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com