Ейбар – Реал Сосиедад 16 Февруари

Двубоят Ейбар – Реал Сосиедад от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 16 Февруари (неделя) от 17:00 часа. Поражението от миналия уикенд с 2:1 срещу Алавес означава, че Ейбар остава опасно близо до включване в битка за изпадане, като само шест точки се отделят от долните три, преди Ден 24.

Коефициентът за победа на Ейбар е 2.80. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Реал Сосиедад е 2.55. Вижте пълната Футболна ТВ Програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ейбар – Реал Сосиедад: Статистика Н2Н

Ейбар обаче отбеляза две победи и равенство от последните си три домакински мача, включително огромен успех с 2:0 срещу четвърто поставения Атлетико Мадрид в средата на януари.

Ейбар – Реал Сосиедад: Прогноза

Така че прогнозираме победа за Ейбар този неделен следобед, а също така залагаме и двата отбора да отбележат в мача. Домакините са измъкнали шест гола в последните си три домакински мача, докато Сосиедад е успял да намери мрежата във всички, освен в два от последните си девет мача като гост, отстъпвайки със скорост от малко под два гола на мач средно в тези мачове.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата bet страница betbg365.

Прогнозите ни за интересни мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com