Ейбар – Спортинг Хихон четвъртък 06 Декември bet365

Двубоят Ейбар – Спортинг Хихон от Купа дел Рей на Испания ще се проведе на 06 декември (четвъртък) от 19:30 часа.  Ейбар ще се изправи пред тежка битка в четвъртък вечерта, когато ще бъде домакин на Спортинг Хихон в обратната среща в кръг 32 на Копа дел Рей. 

Коефициентът за победа на Ейбар е 1.50. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Спортинг Хихон е 7.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ейбар – Спортинг Хихон: Статистика Н2Н

Резултат от първият мач: Спортинг Хихон – СД Ейбар 2-0.
По време на последните 14 срещи с СД Ейбар като домакин, СД Ейбар спечели 6 пъти, при 4 равенства и 4 победи за Спортинг Хихон. Головата разлика е 17-12 в полза на СД Ейбар.

Ейбар – Спортинг Хихон: Прогноза

След 16 кръга на състезанието посетителите се класират на 11-то място в  Сегунда Дивизия. Те ще влязат в срещата в добро настроение след двубоите с 2: 1 над Гранада и Тенерифе. Въпреки това е справедливо да се каже, че отборът на Хосе Алберто Лопес се бори да засили защитата си при пътуванията.

Домакините преследват дефицит от два гола от първия мач, който се игра в El Molinon. Урос Джорджевич и Нефтали Мазамби бяха на партито за Рьойбланкос.

Rojiblancos има слаб отбор с 1 победа, 2 равенства и 5 поражения в 8 мача на пътя този сезон в Segunda. Те спечелиха пет гола в последните три мача. Ако знаем, че Ейбар има три гола в реалните мачове с Реал (Мадрид) в предишното си домакинство, трябва да заложим на домакинската победа като залог на банкер.

Eibar да спечели
Над 2.5 гола FT  bet-bg.com

Официални спонсори на събитието са:  Nike, Mazda, Samsung, Rexona.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG