Ейнтрахт Франкфурт – Байер Леверкузен, 25 ноември

Двубоят между Ейнтрахт Франкфурт – Байер Леверкузен ще се проведе на 25 ноември (събота) от 16:30 часа в среща от Бнундеслига I на рмГеания. Байер Леверкузен и Айнтрахт Франкфурт ще се сблъскат на Commerzbank Arena в една вълнуваща съботна следобедна среща. И двата отбора са без загуба през последния месец, така че ще се стремят да поддържат този резултат.

Коефициентът за победа на Ейнтрахт Франкфурт  е 2.62. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Залози за  това  Байер Леверкузен  да победят се приемат със ставка 2.62.

Ейнтрахт Франкфурт – Байер Леверкузен: Н2Н статистика

Последните пет срещи  между двете страни приключиха без равенство. Леверкузен отбеляза във всяко посещение на Commerzbank Arena, така че можем да очакваме още една среща с голям брой голове.

Прогноза

Тъй като и двата отбора ще се опитат да завършат срещата без загуба, можем да очакваме предпазлив подход както от Леверкузен, така и от Франкфурт. Мачът може лесно да приключи в полза на единия или на другия отбор, така че не би било изненадващо да видим домакините да спечелят още една победа във Франкфурт.
Основният залог ще бъде Двата отбора да отбележат ДА
Ако предпочитате по-висок риск и награда, можете да заложите на равенство

 

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG