Екселсиор – Аз сряда 15 Май

Двубоят между Екселсиор – Аз ще се проведе на 15 май (сряда) от 20:30 часа в среща за Ередивизия на Холандия. Миналата седмица АЗ се изправи срещу страната на ПСВ, която трябваше да спечели, за да запази мечтите си за титлата, но домакините не бяха прочели сценария и победиха с 1:0.

Коефициентът за победа на Екселсиор е 6.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.00Залози за това Аз да победят се приемат с коефициент 1.14. 

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Екселсиор – Аз: Двубой статистика

Али Месауд е голмайстора на Екселсиор с 7 гола. Guus Til има 12 гола за АЗ.
АЗ нямат победа в последните си 6 мача като гост.
Екселсиор са в серия от 4 поредни домакински срещи без победа.

Екселсиор – Аз: Прогноза

Месауд постигна най-добри резултати за Excelsior през този сезон със седем гола, докато съотборника му Ssonmarsson след него с шест. Тил е начело за AZ с дванайсет гола на Eredivisie, Idrissi има осем, а Koopmeiners – с седем гола. Ние сме уверени, че и двата отбора ще отбележат гол и над 2.5 гола ще бъдат произведени в сряда, заедно с убедителна победа за гостите.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Eredivisie можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

bet365 предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа. Евро 2020, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com