Елина Свитолина – Анджелик Кербер 23 Февруари

Двубоят между Елина Свитолина – Анджелик Кербер ще се проведе на 23 февруари (петък) от 17:00 часа българско време в среща от 1/2-финалите на турнира в Дубай, ОАЕ (WTA Premier). Германката ще търси реванш от съперничката си от Одеса за поражението в същата фаза на надпреварата преди 12 месеца.

Залози за победа на Кербер се приемат при коефициент от 1.61. Шансовете за успех на Свитолина с 2-0 сета са оценени на 3.50.

Свитолина подчини участващата с „уайлд карт“ Наоми Осака (Япо) с 6-2 6-4 по пътя си към последните четири и записа седма поредна победа в Дубай. Тя е устремена към втори финал от началото на годината след този в Бризбейн.

Кербер прескочи 1/4-финалите след „чиста“ победа над третата в схемата Каролина Плишкова (Чех) с 6-4 6-3. Тя гони първи финал в ОАЕ и втори през този сезон, след като в Сидни грабна шампионския трофей.

Свитолина е в серия от четири поредни победи на Кербер и има общо шест успеха от 11 мача с тенисистката от Бремен. Една от тези победи дойде именно в Дубай през миналата година с резултат 6-3 7-6(3).

В другият 1/2-финал на „Dubai Duty Free Tennis Championships“ една срещу друга ще застанат втората поставена от Испания Гарбине Мугуруса (1.33 за победа) и Дария Касаткина (Рус). Мугуруса води с 2-0 победи в преките си сблъсъци с Касаткина до момента.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG