Елина Свитолина – Йелена Остапенко 28 Март

Двубоят между Елина Свитолина – Йелена Остапенко ще се проведе на 28 март (сряда) от 20:00 часа българско време в 1/4-финална схватка от турнира в Маями, САЩ (WTA Premier Mandatory). Първият и единствен двубой между двете досега се проведе миналата година на Уимбълдън и завърши с победа за Остапенко – 6-3 7-6.

Залози за успех на Свитолина този път можете да правите с коефициент 1.30. Шансовете на Остапенко отново да покоси съперничката са оценени на 3.50.

Елина Свитолина се класира за първи път във финалната осмица на „Крендън Парк“. След като спря устрема на австралийската надежда Ашли Барти с 7-5 6-4. Шампионката от Бризбейн и Дубай ще играе общо за трети път в кариерата си в тази фаза на Premier Mandatory надпревара.

Йелена Остапенко се справи със съпротивата на намиращата се в невероятна форма Петра Квитова с 7-6 (4) 6-3 и продължава без загубен сет. Шампионката от миналогодишното издание на Френч Оупън също ще дебютира в 1/4-финалите на “Miami Open“.

“Играх срещу Елина миналата година на Уимбълдън и добре познавам играта й. Няма какво да губя. Мисля, че възвръщам формата си и ставам все по-постоянна. Спечелих няколко тайбрека, което ми вдъхва увереност и ме кара да се чувствам по-добре“, заяви Остапенко.

В подножието на мача за титлата една измежду Свитолина и Остапенко ще се изправи срещу победителката от американското дерби между ветеранката и трикратна шампионка Винъс Уилямс (1.83 да спечели с 2-0 сета) и преминалата през квалификациите Даниел Колинс. Двете ще мерят сили за първи път на официално равнище.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в google search bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо Тенис. Топ събития и новини от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com