Елина Свитолина – Каролине Возняцки 23 Октомври

Двубоят между Елина Свитолина – Каролине Возняцки ще се проведе на 23 октомври (понеделник) от 16:00 часа българско време в среща от Червената група на WTA финалите в Сингапур. Тенисистката от Одензе има само един спечелен сет в досегашните си двубои със съперничката си от Одеса.

Залози за победа на Возняцки се приемат при коефициент от 2.37. Шансовете за успех на Свитолина са оценени на 1.57.

Елина Свитолина пристигна в Сингапур с актив от 52-12 победи през сезона и пет спечелени трофея, в това число от престижните турнири в Дубай, Рим и Торонто. Тя е дебютантка в надпреварата на осемте най-добри през годината.

Каролине Возняцки може да се похвали с 56 победи в 76 изиграни мача и една титла от турнира в Токио, като има и цели шест загубени финала. Тя стигна до мача за титлата на WTA финалите през 2010 г., в който отстъпи на Ким Клайстерс (Бел).

Свитолина води с 3-0 победи в преките сблъсъци с Возняцки. Последният от тях бе във финала в Торонто през август и приключи при резултат 6-4 6-0.

В другият мач от програмата за понеделник една срещу друга ще застанат водачката в ранглистата Симона Халеп (Рум) и Каролин Гарсия (Фра). Халеп (1.50 за победа) има две победи от три мача с Гарсия до момента.

Следете разнообразни спортове с extra bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login. Насладете се на много спортове с bet365 bonus и bet365 sign up bonus code. Включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email и facebook.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове Bet365 bg ще покаже графика, заедно с пазарите Bet365 live и bet365 live chat. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката с bet365prognozi. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. bet365 mobile работи с bet365 mobile android и iOS, mac. Може да откриете bet365 app в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG