Елина Свитолина – Каролин Гарсия 06 Октомври

Двубоят между Елина Свитолина – Каролин Гарсия ще се проведе на 06 октомври (петък) от 16:00 часа българско време в дуел от 1/4-финалите на силния турнир в Пекин, Китай (WTA Premier Mandatory). Украинката води с 1-0 победи в баланса срещу противничката след успеха си с 6-0 6-3 в Синсинати преди две години.

Коефициентът за победа на Свитолина и в предстоящия двубой е 1.50. Залози за успех на Гарсия можете да правите със ставка 2.62.

Третата в световната ранглиста Елина Свитолина намери място сред осемте най-добри в китайската столица след победа с 6-2 7-5 над рускинята Елена Веснина. 23-годишната представителка на Украйна, която може да се похвали с пет титли досега този сезон. Се е запътила към втори пореден 1/2-финал в Пекин.

Каролин Гарсия, №15 в света, се справи безпроблемно със сънародничката си Ализе Корне (6-2 6-1). Записвайки 10-та победа в последните си 11 мача във веригата на професионалистките. Шампионката от Ухан е амбицирана да се класира на WTA финалите в Сингапур в края на кампанията, но за да остане в борбата за разпределение на местата, трябва да достигне минимум до 1/2-финалите на “China Open“.

В подножието на финала в Пекин една измежду Свитолина и Гарсия ще се изправи срещу победителката от чешкото дерби между Барбора Стрицова и 12-тата поставена Петра Квитова. Квитова е безкомпромисна в двубоите срещу сънародничката си досега, имайки седем успеха в осем мача помежду им, а в последните пет срещи дори не й даде сет.

Залози за чиста победа на Квитова с 2-0 сета в идния дуел можете да правите с коефициент 1.90.

Следете разнообразни спортове с extra bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login. Насладете се на много спортове с bet365 bonus и bet365 sign up bonus code. Включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email и facebook.

Графиките и текстът в bet365 се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове Bet365 bg ще покаже графика, заедно с пазарите Bet365 live и bet365 live chat. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката с bet365prognozi. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia. bet365 mobile работи с bet365 mobile android и iOS, mac. Може да откриете bet365 app в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията. Които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG