Емполи – Фиорентина неделя 05 Май

Двубоят Емполи – Фиорентина от  Серия А на Италия ще се проведе на 05 май (неделя) от 13:30 часа. Само с четири кръга до края на сезона, това е емблематичното време за Емполи. Azzurri са на четири точки от безопасността след тежко завръщане в Серия А. Те трябва да получат точки, за да увеличат шансовете си.

Коефициентът за победа на Емполи е 2.40. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Фиорентина е 2.87. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Емполи – Фиорентина: Статистика Н2Н

Фиорентина не е побеждавал в последните си 12 срещи.
Фиорентина нямат победа в последните си 5 мача като гост.
Francesco Caputo е голмайстора на Емполи с 15 гола. Марко Бенаси има 7 гола за Фиорентина.

Емполи – Фиорентина: Прогноза

Емполи е имал достойни резултати на собствената си територия, като е победил Неполи не много отдавна. Те може да са загубили три от последните си четири в Серия А, но имат седем домакински победи на своя стадион. Azzurri са отбелязали 1.65 гола на мач като гост, докато Фиорентина са допуснали поне два пъти в последните си пет пътувания, като са отбелязали един гол в три от тях. Имайки това предвид, ние подкрепяме Емполи за победата тук, тъй като те искат да запазят шансовете си за оцеляване живи.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Serie А можете да прочетете на нашата страница BET-BG com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com