Ерик Линдгрен и нормата му на загуба

Ерик Линдгрен несъмнено има някакъв успех в турнирите на живо – той има две WSOP гривни, една от 2009 г. ($ 5K NLHE) и една от 2013 г. ($ 5K NLHE 6-max). Той обаче е типичният играч, чиято страница в Hendon не разкрива цялата история.

Не е тайна в онлайн покер обществото, че „E-Dog“ е напълно разорен. До голяма степен това се дължи на неговите катастрофални навици за спортни залагания – всичко това стана ясно, след като професионалният бетор Харабалос Вулгарис се насочи към форумите на Two Plus Two, за да разкаже за дълговете на Линдгрен. Последваха и редица постове от други кредитори на Линдгрен.

Както се оказа, спортните залагания не бяха единствената игра, в която Линдгрен хвърляше пари. Онлайн покерът също не беше много доходоносен за него.

В сайтът, в който той някога бе спонсориран професионалист, Full Tilt, той е загубил над $ 1.5 милиона – $ 1,515,694, за да бъдем точни. Това само по себе си не е шокираща цифра – особено като се има предвид, че дълговете му от залагания са за около 10 милиона долара – но нормата, с която е загубил, е доста изумителна. Той натрупа загубата си в рамките на над 79 521 ръце, което означава средно, че е губил по $ 19,06 във всяка ръка, която е играл онлайн.

Следвайте всички актуални новини и оферти за Казино само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.