Ерцгебирге Ауе – Арминия Билефелд 31 Януари

Двубоят между Ерцгебирге Ауе – Арминия Билефелд ще се проведе на 31 Януари (петък) от 19:30 часа в среща за Бундеслига II на Германия. Домашното предимство работи в полза на Erzgebirge Aue този сезон. Въпреки това, тяхната непобедена серия е на път да бъде подложена на изпитание тази седмица.

Коефициентът за победа на Ерцгебирге Ауе е 3.75. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Залози за това Арминия Билефелд да победят се приемат с коефициент 1.95. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални бет365 коефициенти, кликнете на банера.

Ерцгебирге Ауе – Арминия Билефелд: Двубой статистика

Статистиката на Ауе като домакин този сезон: 7-2-0.
Димитрий Назаров е голмайстора на Ауе с 7 гола. Фабиан Клос има 14 гола за Bielefeld.
Ауе не са губили в последните 14 свои домакинства.

Ерцгебирге Ауе – Арминия Билефелд: Прогноза

Като се има предвид, че половината от предишните им шест h2h срещи на това място също са свидетели, че и двата отбора откриват гърба на мрежата, не очаквайте нито една страна да поддържа мрежата си празна в петък. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с bet365 мобилно приложение на mobilebet365. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Bundesliga II можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com