Ерцгебирге Ауе – Карлсруер вторник 22 Май

Двубоят между Ерцгебирге Ауе – Карлсруер ще се проведе на 22 март (вторник) от 19:15 часа в среща от Бундеслига II на Германия. Erzgebirge Aue ще бъде домакин на Карлсруер във втората среща на плейофите за място в Бундеслигата.

Коефициентът за победа на Ерцгебирге Ауе е 2.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.00Коефициентът за победа на Карлсруер е 3.20. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Ерцгебирге Ауе – Карлсруер:  Двубой статистика

Двете страни бяха еднакво успешни в последните си сблъсъци от статистиката, но ние не сме виждали далечна победа от 2011 г. насам. Техните сблъсъци обикновено са доста стегнати и последните им три мача останаха под 2.5 марж.

 

Ерцгебирге Ауе – Карлсруер: Прогноза

Това също ще бъде стегнато и една грешка от извънредно движение може да реши мача. Не би било учудващо, ако видим още едно равенство, тъй като домакините не са твърде убедителни. Никой отбор няма причина да се втурва напред и да остави място за контраатаките.

Още една игра с нисък резултат се очаква, тъй като това е почти традиция в тези сблъсъци, а освен това и двата отбора са участвали в нискочестотни игри напоследък.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за Бундеслига II от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG