Ерцгебирге Ауе – Ян Регенсбург 30 Ноември bet365

Двубоят между Ерцгебирге Ауе – Ян Регенсбург ще се проведе на 26 ноември (петък) от 19:30 часа в сблъсък от Бундеслига II на Германия. Ауе, който се бори на дъното на лигата, е домакин на Регенсбург, представляващ отбор в горната половина на класацията. Мачът е насрочен за този петък, като част от 15-ия кръг на немски футбол от втора дивизия.

Коефициентът за победа на Ерцгебирге Ауе е 3.10. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на Ян Регенсбург е 2.30Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ерцгебирге Ауе – Ян Регенсбург: Статитика Н2Н

Ауе не е побеждавал в последните си 4 срещи.
Паскал Тестрот е голмайстора на Ауе с 4 гола. Marco Gruttner има 7 гола за Регенсбург.
Преди година Регенсбург бяха номер 13 в класирането с 16 точки. Сега са номер 8 с 21 точки.

Ерцгебирге Ауе – Ян Регенсбург: Прогноза

Мачът е между еднакво силни отбори, въпреки това, което предлага класирането им в лигата. Ауе доминираше в срещите им от статистиката и има предимство вкъщи. Но като противоположност, Регенсбург е в отлична форма напоследък.

Те не са победени в последните си десет мача и не са загубили последните си шест мача. От друга страна, Ауе е на четири мача, без да спечели.

Тази тенденция ще продължи и в петък. Регенсбург държи здравословна преднина над домакините, в класирането в лигата. Ауе ще иска да се възползва от своето господство в статистиката.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Официални спонсори на Бундеслига са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Още по-лесно е с новото приложение на bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com