Ерцегебирге Ауе – Ст Паули петък, 31 март

Двубоят от Бундеслига 2 на Германия между Ерцегебирге Ауе (като домакини) и Ст Паули ще се проведе на 31 март (петък) от 19:30ч българско време.

Ставката затова Ерцегебирге Ауе да спечели двубоя е 2.75, а вероятността да завършат наравно е оценена на 3.1. Залози затова Ст Паули да се радва на победата се приемат с коефициент 2.62.

Ерцегебирге Ауе ще бъде домакин на Санкт Паули в мач за шест точки и битка за избягване на изпадането от Бундеслигата 2.

Само две точки разделят двете страни в долната половина на класирането напред на последната третина от сезона, залозите едва ли може да бъдат голями.

Ерцегебирге Ауе

Новият мениджър Доменико Тедеско все още държи поражение след две игри с Ерцегебирге Ауе. Той взе най-много четири точки в два мача, за да помогна на отбора да достигне ръба на зоната на безопасност и можем да кажем, че домакините ще излязат в добро настрение.

Тедеско е направил огромна работа със защитата, която изглежда е много по-трудно да бъде съборена, тъй като той се зае с отбора.

Санкт Паули

Санкт Паули бяха на крачка от един фантастичен старт на втората част от сезона. Екипът, ръководен от Евалд Лейнен взе най-много четири победи в пет мача, за да избяга от опасната среда.

Въпреки това, отборът отново изглежда е в лоша серия, тъй като те взеха само една точка от последните две игри с Берлин и Хановер, на Millerntor-Stadion.

Ерцегебирге Ауе срещу Санкт Паули: Двубой

Домакините са по-успешната страна в двубоите между двата отбора до момента. Тъй като те са непобедени в последните четири срещи със Санкт Паули.

Това включва 1-2 победа от първата част на сезона.

Ерцегебирге Ауе  срещу Санкт Паули: Прогнози

Залозите ще бъдат високи и двете страни ще бъдат насочени предимно към защитата.

Домакините допуснаха само един гол в последните две игри и виждаме целите Под 2.5 като най-добрия възможен вариант за залагания за тях.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG

Save