Ескриба спокоен преди Османлиспор

Наставникът на Виляреал Ескриба не е притеснен от загубата от Ейбар през уикенда и вярва в успеха над турския тим.

Фран Ескриба не смята, че поражението от Ейбар с 1:2 в Ла Лига в неделя ще се отрази на неговия Виляреал в срещата с Османлиспор в четвъртък в Лига Европа. Той може да направи някои промени в състава си за предстоящия мач, но няма да изневери на стила си.Заложи bet365

Залози за победа на Виляреал се приемат при коефициент от 1.40. Шансовете за успех на Османлиспор са оценени на 10.00.

Виляреал и Османлиспор направиха реми 2:2 преди две седмици на турска земя. Тогава двата тима се размениха по едно полувреме, като през първото доминираха домакините, а второто беше за гостите.

„Идваме от загуба, но това няма да промени стила ни. Не можем да предадем владението на топката. Спокоен съм с каквато и смяна да предприема в състава. Всичките ми играчи са от най-висока класа. Не искам да се повтори сценария от първия мач. Искам отбора да играе както през второто полувреме на срещата в Турция“, коментира Ескриба.

Наставникът на Виляреал потвърди, че бразилския нападател Алешандре Пато е готов за игра и ще бъде на линия в четвъртък. Пато вкара единия от головете за „жълтата подводница“ в предишния мач с Османлиспор (2.40 за да се разпише отново).

Направете Подсигурен Залог за Първи Голмайстор за Алешандре Пато и ако той отбележи гол в мача, ще има печалба за Вас от промоцията Подсигурен Залог за Първи Голмайстор в bet365. Важат Условия.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само в bet365

Save