Еспаньол – Кадис вторник 04 Декември bet365

Двубоят Еспаньол – Кадис от Купа дел Рей на Испания ще се проведе на 04 декември (вторник) от 22:30 часа. Кадиз направи последната си среща супер интересна, след като победи Еспаньол с 2:1 в първия мач в „Естадио Рамон де Каранза“. Хората на Алваро направиха летящ старт от първа минута благодарение на нападателя Деян Лекич.

Коефициентът за победа на Еспаньол е 1.45. Равенството в мача е оценено с 4.00. Коефициентът за победа на Кадис е 8.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Еспаньол – Кадис: Статистика Н2Н

Кадиз нямат загуба в последните си 9 мача.
Резултат от първият мач: Кадиз – Еспаньол 2-1.
Кадиз са в серия от 4 поредни победи като гост.

Еспаньол – Кадис: Прогноза

Посетителите спечелиха инерцията след победата в първенството. Те спечелиха всичките четири мача от лигата досега, за да спечелят шест победи в турнира като цяло в този мач от средата на седмицата в стадион RCDE.

Алваро може да бъде развълнуван от домашния си вид в последните срещи. Кадиз отбеляза впечатляващ резултат от 14 гола в последните четири мача. Ману Валехо беше основният катализатор на такава вдъхновена серия, тъй като той вкара гол във всеки от последните пет мача за Жълтата подводница. Той също така беше на прицел в победата от Копа дел Рей над Реал Сарагоса (0-1 по пътя) в предишния кръг.

Познавайки отбранителните дупки на Еспаньол в последните мачове, едва ли можем да видим, че посетителите няма да успеят да намерят гърба на мрежата поне веднъж във вторник вечерта в Каталуния.

Официални спонсори на събитието са:  Nike, Mazda, Samsung, Rexona.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG