Еспаньол – Лудогорец 07 Ноември

Двубоят между Еспаньол – Лудогорец ще се проведе на 07 ноември (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Лига Европа. Тъй като изглежда да продължат да водят в група H, Еспаньол посреща Лудогорец на стадион RCDE в четвъртък вечерта. Българите са само на точка зад своите домакини и по този начин ще се надяват да ги изпреварят с победа.

Коефициентът за победа на Еспаньол е 1.83. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Лудогорец е 4.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Еспаньол – Лудогорец: Статистика Н2Н

Виктор Кампузано Бониля е голмайстора на Еспаньол с 2 гола. Клаудиу Кешеру има 3 гола за Ludogorets 1945.
Еспаньол са в серия от 6 поредни домакински срещи без победа.
Ludogorets 1945 нямат загуба в последните си 11 мача като гост.

Еспаньол – Лудогорец: Прогноза

Еспаньол победи Лудогорец преди седмица, но победата им далеч не беше убедителна, тъй като нито една от страните не създаде изобилие от ясни шансове, така че и двата отбора имат за какво да се борят в този мач. С ролите, които този път вероятно ще бъдат обърнати, посетителите изглеждат добра цена, за да отбележат в мача. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com