Еспаньол посреща Реал Бетис на 31 март

Еспаньол приема Реал Бетис на 31 март (петък) в 21:45 часа българско време в първия мач от 29-ия кръг на Ла Лига. Тимът на Каталуня грабна трите точки във визитата си на „Вийямарин“. В края на октомври с минималното 1:0 и сега ще търси нов успех.

Залози за победа на Еспаньол се приемат при коефициент от 2.10. Шансовете за победа на Бетис са оценени на 3.75.

Еспаньол не познава вкуса на поражението в десет от последните си 11 домакински срещи за първенството. Момчетата на Кике Санчес Флорес обаче нямат нито една „суха“ мрежа в последните четири кръга (2.37 да не допуснат гол в петък).

Пабло Пиати се завръща след наказание и се очаква да започне като титуляр на лявото крило. Жерард Морено и Хосе Антонио Рейес най-вероятно ще си партнират в атака за домакините.

Реал Бетис записа първа победа от началото на месец март, след като надигра Осасуна с 2:0 у дома в миналия кръг. Тимът на Виктор Санчес е 13-ти в таблицата на девет точки зад деветия Еспаньол.

Десният бек Кристиано Пичини е отново на разположение на Санчес след изтърпяна санкция, но почти сигурно ще остане резерва в петък за сметка на Рафа Наваро. Рубен Кастро и Антонио Санабрия (3.25 да се разпише в мача) вероятно ще стартират в предни позиции за гостите.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

 

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG