Еспаньол – Уулвърхямптън 27 Февруари

Двубоят между Еспаньол – Уулвърхямптън ще се проведе на 27 Февруари (четвъртък) от 19:55 часа в среща от Лига Европа. Хеттрикът на Diogo Joya помогна на Уолвс в домакинската победа с 4:0 срещу Еспаньол миналата седмица, като с това ефективно постави единия си крак в следващия кръг.

Коефициентът за победа на Еспаньол е 2.90. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.20. Коефициентът за победа на Уулвърхямптън е 2.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Еспаньол – Уулвърхямптън: Двубой Статистика

Уулвърхямптън нямат загуба в последните си 4 мача.
Резултат от първият мач: Уулвърхямптън – Еспаньол 4-0.

Еспаньол – Уулвърхямптън: Прогноза

Уверени сме, че във втория мач в четвъртък ще бъдат отбелязани под 2.5 гола и прогнозираме и двата отбора да се разпишат в мача.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове за Евро Елит с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата bet страница betbg365.

Прогнозите ни за интересни мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com