Еспаньол – Хетафе неделя 24 Ноември

Двубоят Еспаньол – Хетафе от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 24 ноември (неделя) от 13:00 часа. Хетафе изравни без гол у дома срещу Осасуна преди международната почивка; Въпреки това, петият класиран от миналия сезон премина доста спорно през последните месец с около 13 натрупани точки.

Коефициентът за победа на Еспаньол е 2.75. Равенството в мача е оценено с 2.90. Коефициентът за победа на Хетафе е 2.90. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Еспаньол – Хетафе: Статистика Н2Н

Като домакин, Еспаньол не е губил от Хетафе в последните 4 срещи помежду им.
Статистиката на Еспаньол като домакин този сезон: 0-0-6.
Еспаньол се намира в губеща серия от 3 мача в ЛаЛига.

Еспаньол – Хетафе: Прогноза

Домакините не успяха да отбележат в четири от шестте си домакински мача, отстъпвайки по два гола на мач, докато три от петте победи на гостите този сезон бяха с разлика от два гола. Имайки предвид разликата между тези отбори в таблицата на лигата, смятаме, че Хетафе трябва да осигури победа тук с друг удобен марж, така че победа до нула за гостите е нашата правилна прогноза за резултат.bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com