Етър Велико Търново – Берое 15 Септември

Двубоят между Етър Велико Търново – Берое ще се проведе на 15 септември (петък) от 17:15 часа в среща от Първа Професионална Лига. Старши треньорът на Берое (Стара Загора) Александър Томаш очаква тежко гостуване на Етър. Двубоят от деветия кръг на Първа професионална футболна лигаl е утре от 17.15 часа на стадион „Ивайло“ във Велико Търново.

Коефициентът за победа на Етър е 2.50. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Залози затова Берое да победят се приемат със ставка 2.45.

„Предстои ни мач срещу един силен противник, който няма допусната загуба в последните си пет шампионатни срещи. Това е показателно за формата, в която се намира Етър, и означава, че в никакъв случай не ни очаква лек мач. Досега не е имало отбор в „А“ група, който в двубоите си с тях да е притежавал повече топката.

Всичко това показва, че Етър е в подем и ние ще подходим с нужното уважение към двубоя. Берое винаги излиза за победа и утрешната среща няма да бъде по-различна. Трябва да бъдем максимално мобилизирани и мотивирани, за да спечелим. Ще дадем всичко от себе си!“, заяви Томаш.

Новото попълнение в състава за сторазагорци – 26-годишният сръбски халф Марко Адемович, не попадна в групата за гостуването на Етър.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG