Жиру настървен отново да е титуляр

Френският таран Жиру не крие намеренията си да измести Алексис Санчес от стартовата единадесеторка на Арсенал.

Оливие Жиру изрази амбициите си да си върне титулярното място в състава на Арсенал. Френският национал пропусна началото на сезона поради контузия и това даде възможност на Алексис Санчес (21.00 да стане голмайстор във Висшата лига) да се утвърди като основен нападател на лондончани.Заложи bet365

Жиру все още не е излизал в титулярната единадесеторка на „топчиите“ през тази кампания в мач от първенството, но това не му дава поводи за притеснение. Френският национал е силно настървен отново да възвърне доверието на своя мениджър Арсен Венгер.

„Нямам никакви съмнения относно бъдещето си в Арсенал. В отбора винаги има оспорвана борба за стартово място, тъй като разполагаме с много нападатели. В момента треньорът предпочита Санчес отпред, защото аз бях контузен. Двамата сме различен тип нападатели и аз се надявам също да получа шанс. Целта ми е да се завърна по-силен отвсякога“, каза Жиру пред Telefoot.

30-годишният таран ще се надява да получи поле за изява в очакваното с огромен интерес дерби срещу Ман Юнайтед на „Олд Трафорд“ в събота. Ставката затова Арсенал да успее да вземе трите точки от визитата си в Манчестър е 2.75. Вероятността лондончани да имат превес в резултата на полувремето е оценена на 3.25.

От старта на кампанията Жиру е играл в осем мача във всички турнири, като е записал три попадения, докато чилийското острие Санчес може да се похвали с осем гола и седем асистенции в 15 срещи.

В момента френския стрелец е с националния отбор на родината си и ще бъде амбициран да напомни за реализаторските си качества във вторник, когато „петлите“ посрещат Кот Д’Ивоар в приятелска среща. Много вероятно е той да започне мача, след като Антоан Гризман отпадна от сметките поради контузия.

Коефициентът затова Жиру да запише името си сред голмайсторите в този дуел е 2.10.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички залози за Футбол само в bet365