Жоао Марио с амбиции за Скудетото

Португалският полузащитник вярва, че Интер може да сложи край на доминацията на ЮвентусЖоао Марио не се съмнява, че Интер може да се противопостави на Ювентус през тази кампания и да попречи на „старата госпожа“ да се поздрави с шестото си поред Скудето в „калчото“. От началото на кампанията „нерадзурите“ редят силни с недотам убедителни прояви, като към момента са девети в класирането с 11 точки, на седем от Юве.

Ставката затова Интер да вдигне шампионския трофей в Серия А в края на сезона е 26.00. Шансовете на селекцията на Франк де Бур да финишира в топ 3 на крайното подреждане са оценени на 3.00.

„Интер се намира в преходен период и мисля, че е нормално да минава през някои трудни моменти. Не смятам обаче, че Интер е извън борбата за Скудетото. Вярно е, че тимът на Ювентус е много силен, спечели титлата през последните пет години и в момента се намира в добра форма. Нашата цел е да се класираме в Шампионската лига и ви уверявам, че ще бъдем напълно готови за финалния спринт“, каза Марио пред “La Gazetta dello Sport“.

Жоао Марио пристигна в Интер през лятото с трансфер от Спортинг Лисабон срещу 40 млн. евро, след като помогна на родината си Португалия да завоюва трофея на Евро 2016. В момента полузащитникът се подготвя с тима на „селесао“ за световната квалификация като гост на Фарьорските Острови в понеделник.

Коефициентът затова Марио да бъде точен в двубоя е 3.75, а вероятността да видим общо над 2.5 гола в срещата е оценена на 1.53.

В допълнение на емоциите На Живо, Вие може да гледате над 60.000 събития всяка година с услугата Пряко Предаване.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.