Зенит Ст Петербург – Арсенал Тула 13 Септември

Двубоят между Зенит Ст Петербург – Арсенал Тула ще се пороведе на 13 септември (петък) от 20:00 часа в среща от Висшата Лига на Русия. Зенит се справят добре в опитите си да си върнат на първото място в класацията и в момента са на второ място зад Краснодар, само с гол разлика.

Коефициентът за победа на Зенит Ст Петербург е 1.40. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.50. Коефициентът за победа на Арсенал Тула е 8.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Зенит Ст Петербург – Арсенал Тула: Двубой статистика

Статистиката на Зенит като домакин този сезон: 1-2-0.
Артем Дзюба е голмайстора на Зенит с 4 гола. Евгени Луценко има 3 гола за Arsenal Tula.
Зенит не са губили в последните 11 свои домакинства.

Зенит Ст Петербург – Арсенал Тула: Прогнози

Имайки предвид, че посетителите не успяха да победят и в предишното си пътуване, Зенит са фаворитите да вземат трите точки в този мач.

Освен това домакините успяха да победят с под 2.5 гола в класациите в четири от предишните си пет сблъсъка на това място. Имайки предвид, че последните два сблъсъка и за Зенит, и за Арсенал Тула също са с малко голове, очаквайте максимум два гола или по-малко в края на деветдесетте минути. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Russia Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com