Зенит Ст Петербург – Фенербахче 21 Февруари bet365

Двубоят между Зенит Ст Петербург – Фенербахче ще се проведе на 21 Февруари (четвъртък) от 19:55 часа в среща от Лига Европа. Фенербахче може да имат проблеми в местната си лига, но има шанс да надвият лидерите от Висшата Лига на Русия Зенит в последния 32-ри кръг на Лига Европа.

Коефициентът за победа на Зенит Ст Петербург 2.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на Фенербахче 4.20Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Зенит Ст Петербург – Фенербахче: Двубой Статистика

Резултат от първият мач: Фенербахче – Зенит 1-0.

Зенит Ст Петербург – Фенербахче: Прогноза

Зенит са лидери във Висшата Лига на Русия след 17 кръга. Въпреки това тяхната форма рязко се влоши през Декември, което доведе до изпадането им само на точка над втория поставен Краснодар преди зимната почивка.

Зенит рядко допуска голове на домашен терен този сезон. Те допуснаха само 7 гола в 8 мача (6 победи, 1 равенство и 1 загуба).

Очакваме голяма битка в центъра на терена и под 2.5 гола е нашия залог банкер в този мач.

Основни спонсори на срещите от Лига Евопа: FedEx, Adidas.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.bet-bg.com

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.bet-bg.com

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com