Зинедин Зидан: И Бензема, и Мората са важни

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан смята, че тимът се нуждае от двама силни централни нападатели. „И Бензема, и Мората са важни. За мен няма спор кой от двамата е по-важен за отбора. Утре ще видите дали Мората ще играе. Със сигурност и двамата има кога да играят“, заяви Зизу на пресконференция преди утрешния мач срещу Атлетик Билбао.
„Интересно е, че Каземиро е повикан за националния отбор на Бразилия. Той все още е контузен и не знаем кога ще може да играе. Трябва да бъдем много внимателни.

Все още работи във фитнеса и не прави бегови упражнения“, призна френският специалист. „Пепе е важен футболист за нас и клубът го оценява. Той е тук 10 или повече години. Ще дойде и неговият ред за нов договор“, каза още Зидан.

Междувременно селекционерът на „селесао“ Тите изрази надежда, че 24-годишният Каземиро ще се възстанови за двубоя с „гаучосите“ на 10 ноември в Бело Оризонте и този с Перу в Лима пет дни по-късно. Въпреки това треньорът на Бразилия за всеки случай викна и Родриго Кайо от Сао Пауло.

Двубоят с Аржентина ще бъде първи за Бразилия на „Ещадио Минейрао“ от загубата с 1:7 от Германия на полуфинал на Мондиал 2014. Първите четири отбора в зона Южна Америка се класират за Мондиал 2018 в Русия, а заелият пето място ще играе плейоф с отбор от зона Океания.
Реал приема баските утре от 21,45 часа. bet365